Myynti

Tehty Suomessa

Suunnittelen ja valmistan korut työhuoneellani Fiskarsin ruukin kauniissa maisemissa. Jokainen koru on valmistunut käsityönä. Käytän koruissa materiaalina kierrätettyä hopeaa ja kultaa. Löydä itsellesi suosikki malleistani tai teetä oma koru itsellesi.

Studio Elina Makkonen
studio@elinamakkonen.fi

+358 40 590 4375

Tilaustyöt ja muotoilu

Mikäli olet kiinnostunut mittatilauksena suunnitellusta ja valmistetusta uniikkikorusta, voimme yhdessä toteuttaa sen. Hyvä suunnittelu ja laadukas valmistus takaavat sinulle toiveidesi korun.

Teen myös liikelahja- ja tuotesuunnittelua yrityksille. Jos yritykselläsi on idea tuotteesta tai tarvitset valmistajaa liikelahjoille, pyydä tarjous. Yhteistyökumppaneinani ovat olleet mm. Diners Club Finland, Suomen Nestlé Oy, Ravintola Saslik, Suomen Rahapaja Insignia ja Kalevala Koru Oy.

Ota rohkeasti yhteyttä kaikissa koruihin liittyvissä kysymyksissä. Vastaan mielelläni korujen valmistukseen, muotoilu­toimeksi­antoihin tai tilaamiseen liittyvissä asioissa. 

 

Jälleenmyyjiä

Designmuseo Shop
Korkeavuorenkatu 23
00130 Helsinki
www.designmuseum.fi

HÖYRY-GALLERIA & Kauppa
Korpilahden satama
Korpilahdentie 10
41800 Korpilahti
www.höyrygalleria.fi

OKRA
Aleksanterinkatu 26
00170 Helsinki
www.okra.fi

Onoma Shop
Tornikellorakennus
10470 Fiskars
www.onoma.org

Paperivalo Shop & Cafe
Jokivarrentie 2482
95530 Tornio
www.paperivalo.fi

Second Chance
Ruukinrannantie 6
25560 Mathildedal
www.secondchance.fi

Löydät nyt muutamia mallejani myös Second Chancen verkkokaupasta

Suomenlinnan kesäkauppa b34
b34 Susisaari, Suomenlinna
00190 Helsinki

Suomen käsityön museo
Kauppakatu 25
40100 Jyväskylä
www.craftmuseum.fi

Taito Shop Helsky
Eteläesplanadi 4
00130 Helsinki
www.taitoshop.fi

Tilaaminen

Voit tilata koruja suoraan minulta - ota vaan yhteyttä. Korujen toimitusaika on normaalisti 3-7 arkipäivää ja toimitus on ilmainen Suomeen. Kaikki korut toimitetaan rasiassa.

Mikäli et jostain syystä olisi tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa korun 14 päivän sisällä vastaanottamisesta. Korun tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossaan sekä palautettava sen omassa rasiassa. Tilaaja vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista sekä korun perille tulosta tekijälle. Kun koru on palautunut ja se täyttää yllä mainitut ehdot, palautetaan sen hinta tilaajalle takaisin.