Myynti

Tehty Suomessa

Suunnittelen ja valmistan korut työhuoneellani Fiskarsin ruukin kauniissa maisemissa. Jokainen koru on valmistunut käsityönä. Kaikkia korusarjojen malleja on mahdollista saada myös kullasta tehtynä.

Studio Elina Makkonen
studio@elinamakkonen.fi

+358 40 590 4375

Tilaustyöt ja muotoilu

Mikäli olet kiinnostunut mittatilauksena suunnitellusta ja valmistetusta uniikkikorusta, voimme yhdessä toteuttaa sen. Hyvä suunnittelu ja laadukas valmistus takaavat sinulle toiveidesi korun.

Teen myös liikelahja- ja tuotesuunnittelua yrityksille. Jos yritykselläsi on idea tuotteesta tai tarvitset valmistajaa liikelahjoille, pyydä tarjous. Yhteistyökumppaneinani ovat olleet mm. Diners Club Finland, Suomen Nestlé Oy, Ravintola Saslik, Suomen Rahapaja Insignia ja Kalevala Koru Oy.

Ota rohkeasti yhteyttä kaikissa koruihin liittyvissä kysymyksissä. Vastaan mielelläni korujen valmistukseen, muotoilu­toimeksi­antoihin tai tilaamiseen liittyvissä asioissa.


Jälleenmyyjiä

Designmuseo Shop
Korkeavuorenkatu 23
00130 Helsinki
www.designmuseum.fi

OKRA
Aleksanterinkatu 26
00170 Helsinki
www.okra.fi

Onoma Shop
Tornikellorakennus
10470 Fiskars
www.onoma.org

Tilaaminen

Voit tilata koruja postiennakolla toimitettavaksi lähimpään postiin. Pakkaus ja postikulut 6 e/lähetys lisätään tilaukseesi (yksi lähetys voi sisältää useita tuotteita). Korujen toimitusaika on normaalisti 3-7 arkipäivää. Kaikki korut toimitetaan tyylikkäissä lahjarasioissa hoito-ohjeen kera.

Mikäli et jostain syystä olisi tyytyväinen tilaukseesi, voit palauttaa korun 14 päivän sisällä vastaanottamisesta. Korun tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossaan sekä palautettava sen omassa rasiassa. Tilaaja vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista sekä korun perille tulosta tekijälle. Kun koru on palautunut ja se täyttää yllä mainitut ehdot, palautetaan sen hinta tilaajalle takaisin.

Verkkokauppoja

Aarium
www.aarium.com